LO Plus-kortet vil give rabat på en lang række varer. Det kommer blandt andet til at dreje sig om telefoni, forsikring og detailhandel.

LO Plus-kort til 3F'ere forsinket

3F'erne må vente til april eller maj, før de modtager det nye medlems- og rabatkort. Medlemmer på samme arbejdsplads får rabatkortet samtidigt.

Det kommer til at tage næsten to måneder at sende det nye faglige rabatkort LO Plus ud til samtlige medlemmer af Fagligt Fælles Forbund. Efter planen vil de første 3F'ere modtage kortet i starten af april, og samtlige medlemmer vil først have fået kortet i slutningen af maj.

Det er nemlig kun praktisk muligt at sende 70.000 kort ud om ugen, oplyser Lennart Weber, der er informationschef i 3F. Til gengæld bliver kortene sendt ud i postnummer-rækkefølge. Det øger sandsynligheden for, at 3F'ere på den samme arbejdsplads vil modtage kortet samtidigt.

Benzin, bank og biludlejning

LO Plus-kortet vil give rabat på en lang række varer. Det kommer blandt andet til at dreje sig om telefoni, forsikring og detailhandel.
Kortet er også et medlemskort med en magnetstribe, der for eksempel kan bruges som elektronisk registrering i forbindelse med generalforsamlinger.

Det faglige rabatkort vil blive sendt ud til de næsten 800.000 LO-medlemmer, der er med i ordningen. I modsætning til de fleste andre LO-forbund vil HK ikke være med. Forbundet frygter, at ansatte - og HK-medlemmer - i butikker uden for LO Plus ordningen, vil miste omsætning.


Sidst ændret: 18. Januar 2005 11:43